Ara

Kütahya Valiliğimiz tarafından projelendirilen Değerler Eğitimi "Pansiyonda Hasbihal" Eylem planı çerçevesinde Okulumuz pansiyonunda kalan parasız yatılı öğrencilerimizle Dumlupınar üniversitesine gezi düzenledik.

Ara

Simav Anadolu İmam Hatip lisesi ve Simav Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi müdür yardımcıları Müzeyyen Sümer, Ali Naşa, Ali Zengin, ÇEDES danışman öğretmenleri Güllü Dinçay, Gamze Kılıç, okul rehber öğretmeni Şevval Aktaş ve öğrencilerin katılımıyla Simav Özel Eğitim Okuluna ziyarette bulunuldu. Bize okula ziyaretimizde okulu gezdiren ve bilgiler veren başta sayın okul müdürü İsmail Bacaksız’a ve Müdür yardımcısı Yusuf Özkurt’a, öğretmenlerine ve çalışanlarına teşekkür ederiz

Ara

Okulumuz pansiyonunda kalan öğrencilerimize yönelik rehber öğretmenimiz Şevval AKTAŞ tarafından özgüven ve öz saygı konulu seminer verildi.

Ara

Kütahya Valiliğimiz tarafından projelendirilen Değerler Eğitimi "Pansiyonda Hasbihal" Eylem planı çerçevesinde Okulumuz pansiyonunda kalan parasız yatılı öğrencilerimizle Yusuf GONCAGÜL konserine katıldık.

Ara

Okulumuzda yaptığımız deneme sınavlarında her sınıf kademesinde dereceye giren öğrencilerimizle motivasyon kahvaltısı düzenledik.

Öğrencilerimizi Tebrik eder, Başarılar dileriz..

Ara

07.12.2023 Perşembe günü tüm öğrencilerimize yönelik yapılan ödüllü deneme sınavımızı gerçekleştirdik.

Ara

9. sınıf öğrencilerimize Biyoloji öğretmenimiz Engin ERDOĞMUŞ tarafından okulumuz konferans salonunda Hijyen Eğitimi Semineri verilmiştir.

Kas

Geleceğe ışık saçan öğretmenlerimiz ve öğretmenlik görevini layıkıyla yerine getirip aramızdan ayrılan emekli öğretmenlerimiz ile geleneksel olarak Öğretmenler Günü Kahvaltı programızı gerçekleştirdik. Bu anlamlı günde okulumuza gelerek bizleri mutlu eden emekli öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar meslek hayatlarında başarılar dileriz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yıl dönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

Kas

03.11.2023 tarihinde Pansiyonda hasbihal programı kapsamında Ziya ERKAN hocamızın katılımıyla Ebru çalışması yaptık.

Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün HEDEF YKS 2023 Projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine deneme sınavı yapılmaya devam ediliyor.

Kas

9.10.11 ve 12. Sınıflara 01.11.2023-09.11.2023 tarihleri arasında okul rehber öğretmenimiz Şevval AKTAŞ tarafından "Psikolojik sağlamlık" konulu sunum yapılmıştır.

Kas

ÖĞRETMENLERİMİZLE DENEME SINAV SONUÇLARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI. KASIM AYINDA YAPILACAK OLAN FALİYETLER PLANLANDI.

Kas

Okulumuz rehber öğretmeni Şevval AKTAŞ tarafından “Pansiyonda Hasbihal” il eylem planı kapsamında 02.11.2023 tarihinde pansiyon ve okul öğrencilerimize yönelik akran zorbalığı eğitimi düzenlendi.

Öğrencilerimize zorbalığın ne olduğu, zorbalık türleri, iletişim becerileri konularında bilgiler verildi.