Şbt

OKULUMUZDA SİMAV BELEDİYESİ'NİN KATKILARIYLA YANGIN TATBİKATI YAPTIK.

Şbt

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Melike ÖZTÜRK'ün katkılarıyla karakalem çalışmalarımızı sergiledik.

Şbt

Pansiyon Hasbihal Eylem Planı Şubat ayı etkinlikleri kapsamında Emekli Milli Eğitim Müdürü Kemal SEVGİ'nin katılımıyla kariyer günleri etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Şbt

Okul Pansiyonumuzda Şubat Ayı Hasbihal Eylem Planı etkinlikleri çerçevesinde "İnsan başıboş  bırakılacağını mı sanır? ayeti İlçe Vaizemiz Zeynep Öztürk tarafından öğrencilere tefsir  edildi.

Ock

Dönem sonu etkinleri kapsamında 9. sınıf öğrencilerimizle yenilenen Simav Kent Müzesini ziyaret ettik. Geziyi düzenleyen tarih öğretmenimiz Umut Atacan'a teşekkür ederiz.

Ock

Dönem sonu etkinleri kapsamında Dumlupınar Üniversitesi Simav Teknoloji Fakültesi ve Simav Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ettik.Gezi öğrencilerimiz için oldukça verimli oldu. Üniversite Yönetici ve öğretmenlerine öğrencilerimize vakit ayırdıkları için teşekkür ediyoruz.

Ock

Dönem sonu etkinleri kapsamında Türk Dili ve Edibiyatı Öğretmenimiz Ferhan YAZICI tarafından 9. sınıflara münazara etkinliği yapılmıştır.

Ock

Simav Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak 2022-2023 eğitim öğretim yılında katılım gösterdiğimiz ve yıl boyunca etkinliklerini eksiksiz bir şekilde tamamladığımız okulumuzun ilk etwinning projesi T.E.A.M. Together Everyone! Be Active and Merry! "Avrupa Kalite Etiket Ödülüne" layık görülmüştür. Okulumuzun ilk uluslararası ödülünde emeği geçen proje koordinatörümüz Beden egitimi ve Spor öğretmenimiz Melike ÖZTÜRK ve projede yer alan öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Okulumuzun ilk etwinnig projesi olması ve ulusal kalite etiketi ardından Avrupa kalite etiketi ödülleri ile ödüllendiriliyor olmamız bizler için bir gurur ve mutluluk kaynağı olmuştur.

Ock

Dönem sonu etkinleri kapsamında 10. ve 11. sınıf öğrencilerimizle yenilenen Simav Kent Müzesini ziyaret ettik. Geziyi düzenleyen tarih öğretmenimiz Umut Atacan'a teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz dönem sonu faaliyet haftasında yetenek paylaşım saatinde Emekli Milli Eğitim Müdürü Kemal SEVGİ öğrencilerimizle hasbihal etti.

Ock

Şanlı ordumuza güvenlik nedeniyle bulunduğu Kuzey Irak'ta yapılan menfur terör saldırısı nedeniyle şehit düşen askerlerimiz için gıyabi cenaze namazı kılarak dua ettik.

Ock

Dönem sonu etkinleri kapsamında öğrencilerimizle "ÇAĞRI" filmini izledik.

Ock

Dönem sonu etkinleri kapsamında 9. sınıf öğrencilerimize yönelik tarih dersi bilgi yarışması düzenlenmiştir. Yarışmayı düzenleyen tarih öğretmenimiz Umut ATACAN'a teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ock

TBMM Başkanvekili ve aynı zamanda Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Simav Kaymakamımız Bünyamin KARALOĞLU, Simav Belediye Başkanımız Fatih KALAY, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi AK Parti Milletvekili Av. Adil Biçer ve AK Parti Kütahya Milletvekili TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Üyesi Mehmet Demir, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan BAŞYİĞİT, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail GÜVEN, Kütahya Müftüsü Dr. İrfan AÇIK, AK Parti Kütahya İl başkanı Mustafa Önsay, İl Genel Meclisi başkanı Muammer Özcura, AK Parti İlçe başkanı Orhan Akboğa, belde belediye başkanlarının ve halkımızın katılımıyla tatbikat camimizin açılışını gerçekleştirdik.

Ock

Okulumuz 10 . Sınıf öğrencilerimiz tarafından tasarlanan, Coğrafya Ders Materyalleri konulu sergimiz okulumuz 1. katında sergilendi. Coğrafya öğretmenimiz İsmail YAZICI önderliğinde açılan sergimizde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.