T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / SİMAV - SİMAV KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

SİMAV KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Telefon
2745137082
Belgegeçer
2745137081
WEB
https://simavkihl.meb.k12.tr
Adres
Beyce Hürriyet Mah. İzmir Sk. No68 Simav KÜTAHYA
Vizyon
Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmek. Olmak istediğimiz yer: Bütün öğrencilere eğitim ve öğretimlerinde, onların bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onları 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmaktır. Okulumuzun bünyesinde bulunan alanlarında, kaliteli ve başarılı öğrenciler yetiştirerek, Türkiye’de tercih edilen bir Meslek Lisesi olmak.
Misyon
Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka, kültürel mirasa ve saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmaktır. Niçin varız, var oluş nedenimiz: Biz öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için onları; bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen kişiler olarak yetiştirmek, 21. yüzyılda gelişen ihtiyaçlara cevap verecek bireyler olarak hayata hazırlamak, insana değer veren, problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren kişilikli insanlar olarak yetiştirebilmek için varız.
Başarılar
Öğretmen :17
Öğrenci :165
Derslik :27
Kütüphane Kitap Sayısı :1500
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
08:30 16:10
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Beyce Hürriyet mah. İzmir sk. No:68 Simav/Kütahya
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezine 140 Km İlçe Merkezine 3 Km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Okulumuz bünyesinde sportif etkinlikler yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Okulumuzda fizik ve kimya derslerinde öğretmenlerimizin danışmanlığında öğrencilerimiz tarafından TÜBİTAK projeleri yapılmaktadır.
Yazdır