Rehberlik Servisi

Ekm

Rehber Öğretmenimiz Şevval AKTAŞ tarafından 12.sınıf öğrencilerimize yönelik yüksek öğretim kurumu sınavlarıyla ilgili bilgilendirme semineri verildi.

Ekm

Okul Rehber Öğretmenimiz Şevval AKTAŞ tarafından 11.sınıf öğrencilerimize yönelik meslek alanlarıyla ilgili seminer verildi.

Ekm

Okul rehber öğretmenimiz Şevval AKTAŞ tarafından 9.Sınıf öğrencileriyle okula uyum ve oryantasyon çalışması yapıldı. Öğrencileri ilgilendiren yönetmeliklerden bahsedildi.

Ara

Okul Rehber Öğretmenimiz Onur Kocaman tarafından 10. sınıf öğrencilerimize alan/bölüm tanıtım semineri verildi.

Ara

Okulumuz Rehber Öğretmeni Onur Kocaman tarafından 9.  sınıf öğrencilerimize yönelik olarak  Bağımlılıkla Mücadele semineri verildi.

Ara

Okulumuz rehberlik servisi tarafından 12. Sınıf öğrencilerimize 2022 YKS Verilerine göre güncellenmiş Yök Atlas tanıtım semineri yapıldı.