T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KÜTAHYA / SİMAV - Simav Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF 2023

Hedef 2023

Ekm

Ekm

 

03 Ekim 2023 Pazartesi günü, Hedef 2023 kapsamında, okulumuz öğretmenleri ile deneme sınavlarımızın analizlerini yaptık. Öğrencilerimizi tek tek ele alarak eksik oldukları noktaları tespit ettik, başarıyı artırmak için yapılması gerekenler konusunda fikir alış verişinde bulunduk.

Haz

Hedef 2023 Yaz kampı planlamaları Hedef 2023 ekibi tarafından yapıldı ve velilerle paylaşıldı.

Nis

26 Nisan Çarşamba günü 11. ve 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik Sınav Kaygısı Semineri verilecektir.

Nis

17 - 22 Nisan tarihleri arasında 11. ve 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik soru çözüm kampı düzenlenecektir.

Mrt

Okul rehberlik servisimiz tarafından Hedef 2023 çalışmaları kapsamında 11. sınıf öğrencilerimize MSÜ tanıtım semineri gerçekleştirilmiştir.

Ock

Okulumuzda kariyer rehberliği çalışmalarına kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu çerçevede öğrencilerimizi ilgi duydukları mesleklerle tanıştırmak, meslekler hakkında bilgi edinmelerini ve farkındalık kazanmalarını sağlamak, motive etmek ve hedef belirlemelerine yardımcı olmak amacıyla "Kariyer Günleri" söyleşisi düzenlendi.

İlçe sağlık müdürlüğümüzün diyetisyeni Yasemin Dağlı'yı okulumuzda misafir ettik. Öğrencilerimize hem diyetisyenlik mesleği hakkında bilgiler verdi hemde sınav döneminde sağlıklı beslenme konularında bilgiler aktardı. İlçe sağlık müdürlüğümüzün diyetisyeni Yasemin Dağlı'ya katılım ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerin yorum ve muhakeme gücünü artırması amacıyla MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve okuluma göderilen deneme sınavılarmız aşağıdaki tarihlerde gerçekleştirilecektir.

TYT 1. Şubat 28

 

TYT 2. Mart 31

 

TYT 3. Nisan 30

AYT 1. Nisan 30

 

TYT 4. Mayıs 31

 

AYT 2  Mayıs 31

Ock

Okulumuzda yaptığımız deneme sınavlarında her sınıf kademesinde dereceye giren öğrencilerimizle motivasyon kahvaltısı düzenledik.

Öğrencilerimizi Tebrik eder, Başarılar dileriz..

Ara

Ara

11. ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik hedef 2023 projesi kapsamında mezun buluşmaları takvimimiz.

Ara

Okulumuz rehberlik servisi tarafından 12. Sınıf öğrencilerimize 2022 YKS Verilerine göre güncellenmiş Yök Atlas tanıtım semineri yapıldı.

Kas

Ara tatil döneminde öğrencilerimizin motivasyonlarını yüksek tutmak amacıyla Simav Halk Eğitim Merkezinde 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik deneme sınavı düzenledik.

Kas

12. sınıf öğrencilerimizle Dumlupınar üniversitesine gezi düzenledik. Öğrencilerimize Müdür Yardımcımız Ali Naşa, Biyoloji öğretmenimiz Engin Erdoğmuş ve Tarih öğretmenimiz Umut Atacan rehberlik ettiler.  Gezi öğrencilerimiz için oldukça verimli oldu. Dumlupınar Üniversitesi Yönetici ve öğretmenlerine öğrencilerimize vakit ayırdıkları için teşekkür ediyoruz.

Kas

Son sınıf öğrencilerimiz ile ilçemizde bulunan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Simav Teknoloji Fakültesini ziyaret ettik. 

Öğrencilerimize akademik ve mesleki olarak farkındalık oluşturabilmek açısından verimli ve güzel bir gezi oldu. Simav Teknoloji Fakültesi yönetici ve öğretmenlerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz.