KÜTAHYA / SİMAV - Simav Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

eTwinning

Mrt

Simav Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi etwinning projemiz "Healty Life With Physical Activity Map"(Sağlıklı yaşam ile fiziksel aktivite haritası) "Güvenli İnternet Günü" çeşitli etkinlikler ile farkındalık yarattı. Proje  yürütücümüz Melike ÖZTÜRK ve ekibi güvenli internet ile ilgili yapay zeka programları kullanarak bir tasarım oluşturdu. Tasarladıkları tasarım ile ilgili bir hikaye oluşturan ekibimiz güvenli ineternetin önemini vurguladı.

Şbt

Simav Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi etwinning projemiz "Healty Life With Physical Activity Map"(Sağlıklı yaşam ile fiziksel aktivite haritası) logo  seçimi için proje yürütücümüz Melike ÖZTÜRK ve ekibi 12 okul 8 ülkede yapılan oylama sonucunda okulumuz adına yaptıkları logo 1. Seçilmiş ve projenin ana logosu olarak belirlenmiştir.Bu sene de uluslararası etwinning projemizin logosunun Simav Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi imzası taşıyor olması bizleri çok mutlu etti. Proje ekibimize ve kordinatörümüz Melike ÖZTÜRK'e emekleri için teşekkür ediyoruz.

Ock

Simav Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi etwinning projemiz "Healty Life With Physical Activity Map"(Sağlıklı yaşam ile fiziksel aktivite haritası) logo  seçimi için okulumuz adına proje yürütücümüz Melike ÖZTÜRK ve ekibi çizimlerini tamamladı. Çizilen 6 farklı seçenekle anket oluşturulup kamuoyuna sunuldu. Anket sonuçlarına göre en çok oy alan logomuz birinci seçilerek ana logo seçimine katılımı sağlandı. Sonuçlarını  heyecanla bekliyoruz.

Ock

2023-2024 Eğitim ögretim yılında Simav Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak yeni bir projeye daha başlamanın heyecanı içindeyiz.Yeni projemiz "Healty Life With Physical Activity Map"(Sağlıklı yaşam ile fiziksel aktivite haritası)toplamda 16 okul ve 8 yabancı ortakla çalışmalarına başlıyor. Okul idaresi olarak proje yürütücümüz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Melike ÖZTÜRK ve proje ekibine yeni dönem etwinning çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Kas

Simav Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak 2022-2023 eğitim öğretim yılında katılım gösterdiğimiz ve yıl boyunca etkinliklerini eksiksiz bir şekilde tamamladığımız okulumuzun ilk etwinning projesi T.E.A.M. Together Everyone! Be Active and Merry! "Ulusal Etiket Ödülüne" layık görülmüştür. Okulumuzun ilk ödülünde emeği geçen proje koordinatörümüz Beden egitimi ve Spor öğretmenimiz Melike ÖZTÜRK ve projede yer alan öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Okulumuzun ilk etwinnig projesi olması ve ulusal kalite etiketi ile ödüllendiriliyor olmamız bizler için bir gurur ve mutluluk kaynağı olmuştur.

May

Beden eğitimi ve spor öğretmenimiz Melike ÖZTÜRK 'ün öncülüğünde T.E.A.M. projemizdeki öğrencilerimiz ile birlikte okul panomuza güvenli internet köşemizi güncelledik. Öğrencilerimizin interneti daha verimli kullanmalarını amacladigimiz görseller ekledik. Öğrencilerimizi sanal ortamdaki paylaşımlarına dikkat etmeleri konusunda bilinclendirdik.

May

Beden eğitimi ve spor öğretmenimiz Melike ÖZTÜRK 'ün öncülüğünde T.E.A.M. projemizdeki öğrencilerimiz ile birlikte nisan ayı etkinliğimiz olan sağlıklı beslenme uzman görüşü (Healthy Eating Expert Opinion) etkinliğimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimize sağlıklı beslenme ile ilgili pratik öneriler paylaşıp kahvaltı alışkanlığının önemini kavratmak amacıyla bilgilendirmeler yaptık.

May

Beden eğitimi ve spor öğretmenimiz Melike ÖZTÜRK 'ün öncülüğünde T.E.A.M. projemizdeki öğrencilerimiz ile birlikte nisan ayı etkinliğimiz olan morning egzersiz etkinliğimizi gerçekleştirdik.

May

"T.E.A.M. Together Everyone be Active and Merry" eTwinning Projesinde Nisan Ayı Etkinliğimizi Okulumuz Planladı ve Proje Ortaklarıyla Paylaştı. Etkinlik kapsamında müzik eşliğinde sabah egzersizleri planladık, daha anlaşılır olması açısından video hazırlayıp proje ortaklarımız ile paylaştık. Proje ortaklarımızın etkinliklerimize katılmasını bekliyoruz.

May

Beden eğitimi ve spor öğretmenimiz Melike ÖZTÜRK 'ün öncülüğünde T.E.A.M. projemizdeki öğrencilerimiz ile birlikte mart ayı etkinliğimiz olan yürüyüş etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Nis

Beden eğitimi ve spor öğretmenimiz Melike ÖZTÜRK 'ün öncülüğünde T.E.A.M. projemizdeki öğrencilerimiz ile birlikte şubat ayı etkinliğimiz olan sağlıklı kahvaltı etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Nis

Beden eğitimi ve spor öğretmenimiz Melike ÖZTÜRK 'ün öncülüğünde T.E.A.M. projemizdeki öğrencilerimiz ile birlikte dünya su günü etkinlikleri gerçekleştirdik. Bu kapsamda 25 litre belgeseli izlenildi, Okulda kullanılan muslukların kenarlarına farkındalık oluşturmak amacıyla suyun önemini anlatan bilgilendirme yazıları asıldı. Okul e Twinning panosu "Dünya Su Günü" kapsamında güncellendi.

Nis

Beden eğitimi ve spor öğretmenimiz Melike ÖZTÜRK 'ün öncülüğünde öğrencilerimiz ile birlikte hazırlanan TEAM. etwinnig proje logosu anketinde Simav Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi logomuz birinci seçilmiştir. Öğrencilerimizi ve proje koordinatörümüz Melike ÖZTÜRK'ü tebrik ediyor, ankete katılıp oy kullanan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

Simav Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak "T.E.A.M. Together Everyone be Active and Merry" eTwinning Projesi Panomuzu Proje koordinatörümüz Melike ÖZTÜRK ve öğrencilerimizle birlikte oluşturduk ve düzenli olarak güncellemeye devam edeceğiz.

Mrt

Simav Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi proje koordinatörü Melike ÖZTÜRK ve öğrencilerimizle hazırladığımız logomuzu tasarlayıp oylamaya sunduk. Logomuza oy vermek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.